la paraula clau és clau

17 d’abril, 2006

Rendez-vous familiar

Ahir van tornar cap a Terrassa "els de casa", després de 4 dies d'anar amunt i avall a peu, en cotxe, en tram i en bicicleta i també de atipar-nos quals vulgars Pantagroels de totes les ofertes gastronòmiques (de qualitat) que se serveixen en els restaurants de categoria del país (cosa que encara no havia pogut constatar personalment), i us he de dir que hi ha vida després de les patates mamut i els gofres... Conill cuinat amb cervesa, Waterzooi, (sopa de pollastre), Vlaamse Vleestof (bou cuinat amb cervesa) i un llarg etcetera de bones viandes que van ser posades a revisió pels nostres experimentats paladars.



Aquesta visita ha suposat un canvi substancial en el meu quotidià personal eràsmic:

- Començar el dia amb un esmorzar continental al seu hotel.
- No he tocat els fogons en 4 dies.
- No he obert la cartera en 4 dies.

També hi ha hagut coses que no han canviat:

- He seguit amb la meva frenètica carrera per aconseguir les 100 cerveses diferents abans d'abandonar Bèlgica.
- No m'he afaitat.
- No he anat a classe.

Un dels grans descobriments que hem fet durant les visites és el museu del còmic a Brusseles. Ubicat en un elegant edifici "Art nouveau" de Victor Horta i amb 4 plantes dedicades al novè art, es tracta del museu més gran sobre els grans clàssics del còmic (Franquin, Jijé , Swarte , Peyo , Morris , i com no, el prolífic Hergé entre molts, moltíssims d'altres). El museu també disposa de la més gran biblioteca de còmic que hi ha al món (m'hi deixaré caure algún dia amb el sarró i el sac de dormir). En fi, un gran lloc per uns "freaks" del còmic com sóm a casa meva.



Bé doncs que han estat uns dies molt actius i bén aprofitats, molt en la línia dels "viatges Marcet Blasi", una abraçada a tots 3.

Ara ja m'estic preparant pels nous visitants que arriben el divendres, els "tugas",
el Pedro i l'Ana.

Salut i revolució!


2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Han estat uns dies magnífics en tots els sentits. Però, ara que hi penso m’he oblidat de preguntar-te el significat exacte de la paraula Erasmus: vacances? diversió? cervesa? festa? amics?... perquè... estudiar?... no, no aquest no!!!
Molts petons!!! i sigui quin sigui el significat de la paraula... aprofita-ho al màxim.
Munch.

19:34  
Anonymous Anònim said...

sortiu tots molt macos a les fotos... una abraçada mateu... se't troba a faltar!!!!!

13:30  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home